Plaatsen van Laminaat en Tapijt

Een nieuwe vloer leggen kan een ware transformatie betekenen voor uw interieur. Bij Schilder Vertriest zijn onze medewerkers gespecialiseerd in het vakkundig plaatsen van laminaat en tapijt, waarbij we streven naar een perfecte afwerking die zowel duurzaam als esthetisch verantwoord is. Zo werken we je hele ruimte af, van schilderwerk tot vloeren.

Onze medewerkers hebben ruime ervaring in het leggen van diverse vloersoorten en begrijpen het belang van een nauwkeurige installatie om een langdurig resultaat te garanderen.

Onze diensten:

Laminaat leggen

Laminaatvloeren zijn een populaire keuze vanwege hun duurzaamheid en veelzijdigheid. Onze medewerkers zorgen voor een nauwkeurige plaatsing, waarbij ze rekening houden met patroonrichtingen, overgangen en randafwerking. Of het nu gaat om een strakke moderne uitstraling of een klassiek ontwerp, wij passen het legwerk aan uw stijlvoorkeuren aan.

Tapijt leggen

Tapijt brengt comfort en warmte in uw ruimte. Onze medewerkers zijn bedreven in het leggen van tapijt met oog voor detail. Van kamers tot gangen, wij zorgen voor een gelijkmatige en professionele installatie. Bovendien kunnen we u adviseren over de juiste tapijtkeuze, rekening houdend met gebruik, onderhoud en esthetiek.

Andere afwerkingen zoals Gordijnen installeren

Of het nu gaat om elegante draperieën, moderne vouwgordijnen of praktische jaloezieën, onze medewerkers zorgen voor een nauwkeurige installatie. We begrijpen het belang van de juiste hoogte, breedte en ophanging voor een optimaal effect en comfort. Laat ons uw ramen omtoveren met stijlvolle raamdecoratie.

Waarom kiezen voor Schilder Vertriest?

Klanttevredenheid

Sinds 1979 staat Schilder Vertriest garant voor onze klanttevredenheid. De klant staat centraal doorheen heel het proces. We werken graag met u samen om samen uw droom tot werkelijkheid te maken.

Vakmanschap

Door onze jarenlange ervaring in binnen- en buitenschilderwerken creeëren we telkens een meerwaarde voor uw project. Onze vakmannen zijn professionele schilders met de kennis en tools om de klus snel, veilig en efficiënt uit te voeren.

Oog voor detail

Geen enkele klus wordt routinematig uitgevoerd. Door onze planmatige aanpak garanderen we de juiste uitvoering en afwerking van iedere klus.

Prijs-kwaliteit

Door onze offertes steeds op maat van uw project en wensen af te stemmen garanderen we de juiste prijs. Onze persoonlijke aanpak zorgt dat u op beide oren kan slapen bij de uitvoering én afrekening.

Laminaat & Tapijt
Of het nu gaat om het leggen van laminaat of tapijt, Schilder Vertriest staat voor u klaar om uw vloerproject tot een succes te maken.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en ontdek hoe wij uw vloerwensen kunnen realiseren!
VRAAG NU EEN OFFERTE
Schilder Vertriest